Covid-19 status Polyflor


Status fra Polyflor, 

Vi følger fortsatt myndighetenes anbefalinger og alle våre ansatte er heldigvis friske og tilgjengelige for deg som kunde/samarbeidspartner.
Alle våre ansatte jobber fortsatt desentralisert med utgangspunkt i hjemmekontor og vårt sentralbord og lager er bemannet som før.

Vi kan med glede melde at alle våre fabrikker i Europa er åpne og produserer tilnærmet som normalt i disse unormale tider. Logistikken i Europa og innlands i Norge kan gå noe tregere enn vanlig på grunn av Covid-19 situasjonen.

Vi har tilnærmet 100 000 kvadratmeter med gulv på lager i Oslo og det er kontinuerlig mer varer på vei inn. Vi kan betrygge deg med at vi fortsatt kan levere på kort varsel.

Vi holder fortsatt åpent som normalt, men for våre hentekunder i Oslo må bestillinger ringes inn til 23 00 84 00 eller sendes til firmapost@polyflor.no på forhånd. 

Vårt showroom holder dessverre stengt inntil videre, men mye inspirasjon og teknisk informasjon finner du på disse sidene.

Polyflor overvåker situasjoen tett fra dag til dag. Skulle det skje noe som påvirker vår evne til å levere, vil du høre fra oss. Har du spørsmål til oss vil vi gjerne snakke med deg. Ta kontakt med oss i dag. Her finner du kontaktdata på alle ansatte.

En stor takk til alle dere der ute som holder hjulene i gang. Ta vare på hverandre i denne uvanlige tiden.

 

Med vennlig hilsen
Polyflor Nordic

Rune Bjørnstad
Daglig leder