Kronstad DPS


Målsetningen til sykehuset er at menneskene med psykiske utfordringer skal kunne leve et normal liv med fokus på deltakelse, og selvstendig mestring. Å skape et harmonisk og rolig innemiljø, med riktige farger og materialer var derfor viktig for prosjektet.

Kronstad DPS er et meget flott prosjekt lagt med Artigo Kayar og Multifloor Uni. På 4500m2 er det lagt Regupol 4515 som underlag for gummigulvet. På områder der det har vært krav om sklisikkerhet ble Polysafe Corona valgt. Sport 67 ble valgt på noen områder det det stiltes større krav til demping i gulvet.

Artigo kolleksjonen fra Polyflor er en vakker samling med mange flotte design og tykkelser. Artigo gummigulv leveres i 2-5 mm tykkelse i banevarer eller i fliser. Gummibelegg har alle de gode egenskapene man ønsker av et gulvbelegg. Det er godt å gå på, det er lett å gjøre rent og vedlikeholde, og det er lydisolerende både for trinnlyd og lyd i rommet.

Prosjektet er beskrevet av Int. arkitekt Heidi Tungodden i samarbeid med Origo Arkitekter as. Alle gulv er lagt av Øystein Tvedt AS.