Leverte prosjekter

Finansparken Stavanger

Finansparken – SpareBank 1 SR-Banks nye hovedkontor i Bjergsted like utenfor Stavanger sentrum. Vi er stolte over å ha levert Vorwerk Exclusive avpassede tepper til et av Europas største næringsbygg i tre.

Les Mer

OBOS Eiendom

OBOS er Norges største boligbyggelag og boligforvalter og et samvirkeforetak som er eid av medlemmene. På sitt hovedkontor i Oslo er det brukt Expona Simplay, Wovon vevet vinyl, Vorwerk vevet teppe og Vorwerk avpassede tepper i mange farger.

Les Mer

Hotell Jeløy Radio

Hotell Jeløy Radio har utviklet seg fra en gammel radiostasjon til det som i dag er et kurs- og konferansehotell med en herlig atmosfære.På gulvene har de valgt Vorwerk tepper i tilpassede blåtoner og Artigo gummigulv i underetasjen.

Les Mer

LPO Arkitekter Svalbard

LPO Arkitekter Svalbard er verdens nordligste arkitektkontor. Med eget kontor på Svalbard har LPO opparbeidet seg spisskompetanse innen arktisk arkitektur. De valgte grønt Artigo Uni gummigulv til sitt kontor i Longyearbyen. 

Les Mer

Eurosko / DNA

Eurosko er skandinavias største skokjede med over 300 butikker. De bruker flere design fra Expona Commercial i sine butikker.

Les Mer

Hurtigruten Svalbard

Hurtigruten Svalbard er Svalbards eldste reisearrangør og tilbyr overnatting, dagsturer, ekspedisjoner, scooterutleie, turutstyr eller transport. De valgte Expona Commercial, et slitesterkt og miljøvennlig gulv.

Les Mer

Askøy Tannklinikk

Askøy tannklinikk er en offentlig tannklinikk drevet av Hordaland Fylkeskommune. Den har 11 behandlingsrom. Interiørarkitekt Vola Tjervaag valgte Perlazzo, homogen vinyl i 2 forskjellige farger. 

Les Mer

Mary-Anns Polarrigg Svalbard

På Mary-Anns Polarrigg er et spennende og unikt overnattingssted. På gulvet er det laget fullformat isbjørnspor i Expona Commercial ved hjelp av Polyflor Design Service. Ta kontakt om du ønsker informasjon om hvordan vi kan lage ditt design / bilde på våre gulvmaterialer.

Les Mer

Onkel Henrys Tattoo Shop

Terje Leistad Heggvik er gründer og innehaver av Onkel Henry’s Tattoo Shop i Trondheim og Lillehammer. Til lokalene i Trondheim ble det valgt Expona Commercial Grey Concrete, et slitesterkt gulv med et røft uttrykk.

Les Mer

Framtiden i våre hender

Framtiden i våre hender er Norges største miljø- og solidaritetsorganisasjon med over 30 000 medlemmer. Framtiden i våre hender jobber for etisk og miljøvennlig forbruk. De har valgt Expona Commercial, et slitesterkt og  miljøvennlig gulv til sitt kontor i Oslo.

Les Mer

Bolga Brygge

Bolga brygge er plassert på den vakre og naturrike øya Bolga. Fra det flotte overnattingsstedet på Helgelandskysten får man en vakker panoramautsikt over havet. Her er det valgt Expona Commercial LVT, et slitesterkt og miljøvennlig gulv

Les Mer

Matpartner Melhus

Matpartner flyttet produksjonen til sin helt nye fabrikk på Melhus. Her har de Paragon teppefliser, Expona Commercial LVT og Classic Mystique homogen vinyl. 

Les Mer

Tag Arkitekter

Tag arkitektkontor har spesialisert seg på store boligprosjekter. De har Artigo gummigulv i sitt kontor i Oslo. Gummiflisene Zero.4 er designet av den italienske arkitekten og designeren Ettore Sottsass. 

Les Mer

St. Elisabeth studenthybler

St Elisabeth studenthybler ligger sentralt i Trondheim. Der er det brukt Expona Commersial LVT, et slitesterkt og miljøvennlig gulv.

Les Mer

Bikuben Haukeland Sykehus

Bikuben konferansesenter er selve «nerven» på Haukeland Sykehus. Her sitter ledelse og administrasjon. Du har sikkert sett presse konferanser fra Bikuben.

Les Mer

Finsalhagen omsorgsenter

Finsalshagen omsorgsenter ligger i Hamar Kommune. Senteret innholder 28 omsorgsleiligheter og 14 sykehjemsplasser og er kommunes sitt nye pleie -og omsorgsflaggskip. De valgte gulv fra Polyflor.

Les Mer

Sommerlyst skole

Skolen er en av Tromsø kommune sine største ungdomsskoler, og har i underkant av 500 elever fordelt på 22 klasser. Skolen ble tatt i bruk høsten 2016.

Les Mer

Utsikten Barnehage

Utsikten barnehage ligger flott til med nydelig utsikt over byen, fjord og fjell. Den kommuneale barnehagen i Harstad ble ferdigstilt i 2015.

Les Mer

Breivang videregående skole

Breivang videregående skole er en offentlig videregående skole i Tromsø kommune i Troms. Skolen ligger rett sør for Universitetet i Tromsø og Universitetssykehuset Nord-Norge.

Les Mer

Øksnevad videregående skole

Øksnevad vgs. ligger på Øksnevad i Klepp kommune, 10 minutter fra Sandnes sentrum.

Les Mer

Norsk Maritime Museum

Norsk Maritime Museum valgte gummigulv fra Artigo.

Les Mer

Grieghallen

Da gulvene skulle renoveres i deler av Bergens storstue, valgte de gummi fra Polyflor Nordic. Grieghallen er levert med en spesialfarge i Artigo Multifloor UNI og Artigo BS Classic i deler av arealet.

Les Mer

Vic Åsane

Hos Vic Lagunen er det valgt Expona Commercial på gulvet.

Les Mer

Oljetanken Skrova

Oljetanken er et helt spesielt prosjekt, der en gammel oljetanke er gjort om til en moderne hytte.

De valgte moderne gummigulv fra oss!

Les Mer

UNA, OTI senteret

Hos UNA finner du det beste innen gaver, interiør, solskjerming, boligtekstiler og klær fra Saint Tropez og Nü by Staff. I butikken ble Expona Flow fra Polyflor valgt.

Les Mer

Hans H. herreklær

Hans H. har gjennom mer enn hundre år og fire generasjoner kunnet tilby det beste utvalget av merkeklær til menn. Butikkens filosofi har siden starten vært kvalitet og service. De valgte Expona Simplay fra Polyflor.

Les Mer

Lille ma

Hos Lille Ma i OTI senteret valgte de Expona Flow Concrete Ornament fra Polyflor.

Les Mer

OTI senteret, stellerom

På stellerommet på OTI senteret ble det valgt Expona Flow Concrete fra Polyflor.

Les Mer

Årstad Videregående Skole

Årstad videregående skole er en fylkeskommunal videregående skole ved Danmarksplass i Årstad bydel i Bergen.

Les Mer

Tromstun skole

Årstad videregående skole er en fylkeskommunal videregående skole ved Danmarksplass i Årstad bydel i Bergen.

Les Mer

SvalSat, Svalbard

Svalsat, Svalbard er en høyteknologisk bedrift som leverer blant annet værtjenester til hele verden. De valgt gulv fra oss!

Les Mer

Kronstad DPS

Kronstad distriktpsykiatrisk senter er et lokalsykehus innen psykisk helsevern for voksne. Prosjektet er lokalisert på Danmarksplass i Bergen.

Les Mer

Jordobservatorium, Ny Ålesund

Geodetisk Jordobservatorium i Ny- Ålesund ble bygget på oppdrag fra Kartverket. De valgte gulv fra Polyflor!

Les Mer

Maler Andersen, Longyearbyen

Maler Andersen bygde nye lokaler til sin bedrift på Svalbard og valgte gulv fra oss. Det er vi stolte av!

Les Mer

ABB kontorer

Da kontorene til ABB i Bergen skulle renoveres valgte de teppefliser fra vår Paragon kolleksjon.

Les Mer

Arntzen de Besch Advokatkontor as

Arntzen de Besch har kontorer i Oslo, Stavanger og Trondheim har nærmere 170 medarbeidere – som sammen utgjør de et av Norges ledende advokatfirmaer. Da de renoverte sine kontorer valgte de gulv fra Polyflor.

Les Mer

Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Da de renoverte sine kontorer valgte de gulv fra Polyflor.

Les Mer

Instinct Åsane

Instinct er et rent herrekonsept for den klesbevisste mann. De fører kjente merkevarer av god kvalitet. Du finner klær til både fest og fritid, samt tilbehør som sko og vesker.

De valgte LVT fra Polyflor på sine gulv.

Les Mer

LPO Arkitekter

LPO arkitekter ble etablert i 1984 og er i dag et av landets ledende arkitektkontor med 79 ansatte og 59 partnere. LPO sitt hovedkontor er i lyse, moderne lokaler sentralt i Oslo og her har de valgt Artigo Uni til sine gulv.

Les Mer

Kongsgårdmoen Skole

Kongsårdmoen skole på Kongsberg valgte 2 mm homogen vinyl, Pearlazzo, på alle gulvene når de bygde ny skole.

Les Mer

Nord Østerdal videregående skole

Nord Østerdalen videregående skole som ble kåret til ”Årets trebyggeri 2013” De valgte gulv fra Polyflor!

Les Mer

Gullhaugen Barnehage

Gullhaugen Barnehage er en kommunal barnehage som åpnet oktober 2014. Barnehagen har 4 baser og er bygd i 2. etg. Bygget ligger godt intergrert i terrenget og har et flott uteområdet.

Les Mer

Welonda

Welonda står for kvalitet og service. De leverer frisørmøbler og frisørutstyr av høy kvalitet.

De valgte Expona på deres showroom.

Les Mer

Bråtejordet Skole

Bråtejordet skole ligger sentralt og samtidig landlig til på Strømmen, et steinkast fra togstasjonen. Tomta er på 19 mål, og den nye ungdoms-skolen på 7.200 kvadrat- meter er bygget på et tidligere landbruksareal.

Les Mer