Andre prosjekter

Hurtigruten Svalbard

Hurtigruten Svalbard er Svalbards eldste reisearrangør og tilbyr overnatting, dagsturer, ekspedisjoner, scooterutleie, turutstyr eller transport. De valgte Expona Commercial, et slitesterkt og miljøvennlig gulv.

Les Mer

Mary-Anns Polarrigg Svalbard

På Mary-Anns Polarrigg er et spennende og unikt overnattingssted. På gulvet er det laget fullformat isbjørnspor i Expona Commercial ved hjelp av Polyflor Design Service. Ta kontakt om du ønsker informasjon om hvordan vi kan lage ditt design / bilde på våre gulvmaterialer.

Les Mer

Onkel Henrys Tattoo Shop

Terje Leistad Heggvik er gründer og innehaver av Onkel Henry’s Tattoo Shop i Trondheim og Lillehammer. Til lokalene i Trondheim ble det valgt Expona Commercial Grey Concrete, et slitesterkt gulv med et røft uttrykk.

Les Mer

Bolga Brygge

Bolga brygge er plassert på den vakre og naturrike øya Bolga. Fra det flotte overnattingsstedet på Helgelandskysten får man en vakker panoramautsikt over havet. Her er det valgt Expona Commercial LVT, et slitesterkt og miljøvennlig gulv

Les Mer

St. Elisabeth studenthybler

St Elisabeth studenthybler ligger sentralt i Trondheim. Der er det brukt Expona Commersial LVT, et slitesterkt og miljøvennlig gulv.

Les Mer

Norsk Maritime Museum

Norsk Maritime Museum valgte gummigulv fra Artigo.

Les Mer

Grieghallen

Da gulvene skulle renoveres i deler av Bergens storstue, valgte de gummi fra Polyflor Nordic. Grieghallen er levert med en spesialfarge i Artigo Multifloor UNI og Artigo BS Classic i deler av arealet.

Les Mer

Oljetanken Skrova

Oljetanken er et helt spesielt prosjekt, der en gammel oljetanke er gjort om til en moderne hytte.

De valgte moderne gummigulv fra oss!

Les Mer

SvalSat, Svalbard

Svalsat, Svalbard er en høyteknologisk bedrift som leverer blant annet værtjenester til hele verden. De valgt gulv fra oss!

Les Mer

Jordobservatorium, Ny Ålesund

Geodetisk Jordobservatorium i Ny- Ålesund ble bygget på oppdrag fra Kartverket. De valgte gulv fra Polyflor!

Les Mer

Welonda

Welonda står for kvalitet og service. De leverer frisørmøbler og frisørutstyr av høy kvalitet.

De valgte Expona på deres showroom.

Les Mer