Kontor

LPO Arkitekter Svalbard

LPO Arkitekter Svalbard er verdens nordligste arkitektkontor. Med eget kontor på Svalbard har LPO opparbeidet seg spisskompetanse innen arktisk arkitektur. De valgte grønt Artigo Uni gummigulv til sitt kontor i Longyearbyen. 

Les Mer

Framtiden i våre hender

Framtiden i våre hender er Norges største miljø- og solidaritetsorganisasjon med over 30 000 medlemmer. Framtiden i våre hender jobber for etisk og miljøvennlig forbruk. De har valgt Expona Commercial, et slitesterkt og  miljøvennlig gulv til sitt kontor i Oslo.

Les Mer

Matpartner Melhus

Matpartner flyttet produksjonen til sin helt nye fabrikk på Melhus. Her har de Paragon teppefliser, Expona Commercial LVT og Classic Mystique homogen vinyl. 

Les Mer

Tag Arkitekter

Tag arkitektkontor har spesialisert seg på store boligprosjekter. De har Artigo gummigulv i sitt kontor i Oslo. Gummiflisene Zero.4 er designet av den italienske arkitekten og designeren Ettore Sottsass. 

Les Mer

Maler Andersen, Longyearbyen

Maler Andersen bygde nye lokaler til sin bedrift på Svalbard og valgte gulv fra oss. Det er vi stolte av!

Les Mer

ABB kontorer

Da kontorene til ABB i Bergen skulle renoveres valgte de teppefliser fra vår Paragon kolleksjon.

Les Mer

Arntzen de Besch Advokatkontor as

Arntzen de Besch har kontorer i Oslo, Stavanger og Trondheim har nærmere 170 medarbeidere – som sammen utgjør de et av Norges ledende advokatfirmaer. Da de renoverte sine kontorer valgte de gulv fra Polyflor.

Les Mer

Axo Finans

Axo Finans er en finansagent som formidler forbrukslån, lån og refinansiering. Da de renoverte sine kontorer valgte de gulv fra Polyflor.

Les Mer

LPO Arkitekter

LPO arkitekter ble etablert i 1984 og er i dag et av landets ledende arkitektkontor med 79 ansatte og 59 partnere. LPO sitt hovedkontor er i lyse, moderne lokaler sentralt i Oslo og her har de valgt Artigo Uni til sine gulv.

Les Mer