Ny daglig leder


Rune startet som vår nye daglige leder fra 1. juni 2018 og har bakgrunn bl.a. som Salgssjef for proffmarkedet hos Tikkurila Norge AS (Beckers) og som daglig leder hos Sherwin Williams Norway AS.

 «Det er med stor respekt og ydmykhet jeg starter i rollen som ny daglig leder. Polyflor har en unik gjeng med dedikerte og høyt kompetente medarbeidere og en meget spennende portefølje av miljøvennlige kvalitetsprodukter til alle typer gulv. Med min bakgrunn fra distributørleddet er jeg veldig glad for at Polyflor er kjent for å levere som avtalt, hver eneste gang. Dette er helt klart en posisjon i markedet som vi vil beholde og vi skal fortsatt jobbe hardt hver eneste dag for å sikre alle våre kunder levering i henhold til avtale. Det er mye å sette seg inn i fra starten av, men det skal forhåpentligvis ikke gå for lang tid før jeg er fullt operativ i den daglige driften, og jeg gleder meg til å møte alle kundene og våre partnere der ute.» Sier ny daglig leder, Rune Bjørnstad.

Rune treffes på tlf 23 00 84 04 / 993 00436 eller på e-post: rune@polyflor.no