Nyheter

Covid-19 status Polyflor

Vi følger fortsatt myndighetenes anbefalinger og alle våre ansatte er heldigvis friske og tilgjengelige for deg som kunde/samarbeidspartner. 

Alle våre ansatte jobber fortsatt desentralisert med utgangspunkt i hjemmekontor og vårt sentralbord og lager er bemannet som før.
Vi kan med glede melde at alle våre fabrikker i Europa er åpne og produserer tilnærmet som normalt i disse unormale tider.

Les Mer

Vi søker medarbeider

Vi søker Kundebehandler – Markedskoordinator

Les Mer

Dharma

Dharma gummigulv med mikrogranulater er en helt ny serie 2mm gummigulv fra Artigo. Kolleksjonen kommer i hele 20 moderne farger tilpasset dagens designkrav.

Les Mer

Gulv uten garanti?

Les artikkelen fra Fargemagasinet 3/19

Les Mer

Expona EnCore Rigid Loc

Nyhet! 
Expona EnCore Rigid Loc – Klikkvinyl med integrert akustikkbakside (19db) for rask og limfri installasjon.

Les Mer

Polysafe QuickLay PUR

Nyhet! Polysafe QuickLay PUR er sklihemmende gulv for løslegging uten bruk av lim. Polysafe QuickLay kan legges over en rekke ulike undergulv inkludert nystøpte betonggulv med opptil 97% RH.

Les Mer

Nyhet! Expona Commercial

Vi lanserer nå en ny Expona kolleksjon. Kolleksjonen består av 80 moderne design i ulike tre, sten og abstrakte mønster.

Les Mer

Nyhet! Polyflor bloc

 Polyflor bloc er et vinylgulv bestående av 16 ensfargede design. Den nye kolleksjonen passer like godt i skole eller omsorgsprosjekter som i retail eller kontorprosjekter.

Les Mer

Nyhet! Silentflor PUR

Polyflor lanserer Silentflor PUR, en ny kolleksjon gulv med akustiske egenskaper. Den nye kolleksjonen har flotte design både i tre og betongmønster.

Les Mer

Expona SimpLay – en limfri løsning

Expona SimpLay er utviklet for å redusere innstallasjonstiden. Gulvet skal ikke limes og ikke klikkes ved innstallasjon. Enklere blir det ikke!

Les Mer

Hvorfor homogen vinyl?

Markedet for homogen vinyl har vært stabilt høyt i mange år, og nesten tre ganger større enn markedet for heterogen vinyl, linoleum eller gummibelegg. Hva kan årsaken til det være?

Les Mer

Antistatiske & El-avledende gulv

Vi har ulike områder som krever spesielle typer gulv. Det kan være alt fra datarom, operasjon stuer, dialyse og områder der sensitiv elektronikk behandles. Hvorfor er det vikitg å velge rikitg ESD belegg?

Les Mer

Ny daglig leder

Rune Bjørnstad (47) er nå på plass som ny daglig leder i Polyflor Nordic

Les Mer