Personvern og informasjonskapsler

Vi respekterer personvernrettighetene til våre besøkende på våre nettsider og anerkjenner viktigheten av å beskytte din personlige informasjon. Vi har vedtatt en bedriftsomfattende personvernerklæring som veileder hvordan vi samler inn, lagrer og bruker informasjonen du gir oss.

Følgende informasjon er gitt av Polyflor Nordic for å gjøre det mulig for våre besøkende på nettet å være fullt informert om våre retningslinjer for personvern. Ved å besøke www.polyflor.no eller tilkoblede underdomener godtar og samtykker du til praksisen som er beskrevet i denne personvernerklæringen og vilkårene og betingelsene.

Hvis du er under 16 år, krever vi at du informerer en forelder eller verge om Polyflors retningslinjer for personvern og vilkår og betingelser, samt krever deres samtykke til personvernreglene og vilkårene før du registrerer deg eller legger inn en bestilling eller forespørsel hos Polyflor Nordic.

Denne personvernerklæringen gjelder ikke for nettsteder som vedlikeholdes av andre selskaper eller organisasjoner som vi lenker til, og Polyflor Nordic er ikke ansvarlig for personopplysninger du sender inn til tredjeparter via nettstedet vårt. Forsikre deg om at du leser personvernreglene til slike andre selskaper eller organisasjoner før du sender inn opplysningene dine.

Hvilke personopplysninger samler vi inn fra deg og hvordan?

Polyflor Nordic samler inn personopplysninger på flere måter når du ber om eller registrerer deg for en tjeneste som tilbys av Polyflor Nordic. Ved å registrere deg samtykker du til innsamling av dine personopplysninger. Hvis en bestilling eller forespørsel blir lagt inn hos oss, må vi oppbevare personopplysninger, inkludert navn, e-postadresse, telefonnumre, firmaadresse og leveringsadresse for å oppfylle forespørselen.

Vi kan også innhente informasjon som følge av autentisering eller identitetskontroller. Noen ganger kan vi be om telefonnummeret ditt. Dette nummeret kan gis til vårt bud for leveringstjenester. Disse opplysningene lar oss behandle forespørselen din og gi deg beskjed om statusen til forespørselen din.

Hva med informasjonskapsler?

Nettstedet vårt bruker informasjonskapsler (svært små filer som sendes av oss til datamaskinen din eller annen tilgangsenhet) som vi kan få tilgang til når du besøker nettstedet vårt i fremtiden. Det finnes fire typer informasjonskapsler: Informasjonskapsler for nettstedfunksjonalitet

Disse informasjonskapslene lar deg bla gjennom nettstedet og bruke funksjonene våre som handlekurver og ønskelister.

Vi bruker disse informasjonskapslene til å måle og analysere hvordan kundene våre bruker nettstedet. Dette gjør at vi kontinuerlig kan forbedre nettstedet vårt og handleopplevelsen din.

Når du surfer eller handler på nettet, vil nettstedet huske preferanser du gjør (for eksempel språk eller sted). Dette gjør nettleseropplevelsen enklere og mer personlig for deg.

Disse informasjonskapslene brukes til å levere annonser som er relevante for deg. De begrenser antall ganger du ser en annonse, i tillegg til å hjelpe oss med å måle effektiviteten av annonseringskampanjene våre. Ved å bruke nettstedet vårt godtar du at vi kan plassere denne typen informasjonskapsler på enheten din og få tilgang til dem når du besøker nettstedet i fremtiden. Hvis du vil slette informasjonskapsler som allerede finnes på datamaskinen din, kan du se hjelpe- og støtteområdet i nettleseren din for instruksjoner om hvordan du finner filen eller katalogen som lagrer informasjonskapsler.

Vær oppmerksom på at ved å slette informasjonskapslene våre eller deaktivere fremtidige informasjonskapsler, kan det hende du ikke får tilgang til visse områder eller funksjoner på nettstedet vårt.

Hvordan denne informasjonen kan brukes, inkludert alle den kan deles med

Polyflor Nordic kan bruke dine personopplysninger til behandling av bestillinger, forespørsler og for å gi deg en personlig opplevelse. Vi vil også bruke opplysningene dine til å oppfylle og levere bestillingene dine og administrere kontoen din. Personopplysninger du oppgir, kan bli utlevert til et kredittreferanse- eller svindelforebyggende byrå, som kan føre en oversikt over denne informasjonen. Der det er en juridisk forpliktelse til å gjøre det, kan vi utlevere informasjonen din til ethvert relevant tilsynsorgan. Vi kan også bruke personopplysningene dine til å sende deg markedsføringsoppdateringer, men bare i samsvar med dine preferanser (som beskrevet i neste avsnitt). Vi selger ikke opplysningene dine til tredjeparts markedsføringsselskaper. Vi samler informasjon om nettstedstrafikk, salg, ønskeliste og annen kommersiell informasjon som vi kan gi videre til tredjeparter, men denne informasjonen inkluderer ikke informasjon som kan identifisere deg personlig. Til slutt kan vi bruke dine personopplysninger til våre interne markedsførings- og demografiske studier, sammen med ikke-personlige data for å overvåke kundemønstre, slik at vi konsekvent kan forbedre nettstedets design for å bedre møte våre besøkendes behov.

Polyflor Nordic kan fra tid til annen ansette tredjeparts forretningspartnere for å samle inn personopplysninger eller gjennomføre markedsføringsaktiviteter på vegne av Polyflor Nordic. I slike tilfeller vil disse tredjepartene være underlagt konfidensialitetsavtaler og instrueres av Polyflor Nordic om å overholde Polyflor Nordic sine retningslinjer for personvern fullt ut.

Tilbud om å melde seg på og velge bort markedsføring

Når du registrerer deg, vil du få muligheten til å velge bort å abonnere på vår vanlige oppdateringstjeneste som vil sende deg:

(i) E-postvarsler for nye produkter, funksjoner, forbedringer, spesialtilbud, oppgraderingsmuligheter, konkurranser, interessehendelser og engangsmarkedsføringskampanjer. Slike varsler kan omfatte markedsføringsinformasjon om Polyflor Nordic, våre datterselskaper eller utvalgte forretningspartnere.

(ii) Direktereklamevarsler for nye produkter, funksjoner, forbedringer, spesialtilbud, oppgraderingsmuligheter, konkurranser, interessehendelser og engangsmarkedsføringskampanjer. Slike varsler kan omfatte markedsføringsinformasjon om Polyflor Nordic, våre datterselskaper eller utvalgte forretningspartnere.

Vi selger eller på annen måte sender ikke opplysningene dine til tredjeparter for markedsføringsformål. Markedsføringskommunikasjon du abonnerer på vil kun bli sendt av Polyflor Nordic.

Til enhver tid vil vi tilby deg muligheten til å melde deg av en tjeneste eller oppdatering du har abonnert på, hvis du ombestemmer deg. All e-post vi sender deg vil inneholde en enkel automatisk avmeldingslenke slik at du kan velge å reservere deg for fremtidige utsendelser. Bare følg indikasjonene i e-posten.

For å velge bort direktereklame eller oppdateringer, ta kontakt med en Polyflor Nordic kundeservicerepresentant via e-post firmapost@polyflor.no

Hvordan du kan få tilgang til og om nødvendig endre personopplysningene Polyflor Nordic opprettholder

Hvis du av en eller annen grunn er bekymret for at personopplysningene til Polyflor Nordic ikke er korrekte, kan du kontakte oss via e-post på firmapost@polyflor.no, og vi vil endre dine personopplysninger.

Beskytte din personlige identifiserbare informasjon

Vi vil ta rimelige skritt for å opprettholde passende sikkerhetstiltak for å sikre sikkerheten, integriteten og personvernet til informasjonen du har gitt oss. Vi tar rimelige skritt for å sikre at tredjeparts forretningspartnere som vi overfører data til, vil gi tilstrekkelig beskyttelse av den personlige informasjonen.

Hvor og hvordan du stiller spørsmål eller sender inn klager

Hvis du trenger mer informasjon, kan du gå til Kontakt oss-delen av nettstedet og sende en e-post til Polyflor Nordic kundeserviceavdeling, vennligst send en e-post firmapost@polyflor.no