Kontakt/Om oss

Polyflor Nordic er et heleid datterselskap av gulvprodusenten Polyflor Ltd som er basert i Manchester UK. Vi har et landsdekkende salgsapparat og en ledende posisjon i det Norske gulvmarkedet. Våre viktigste produktgrupper er homogene og heterogene gulv, sklihemmende gulv, LVT/designgulv, gummigulv og teppefliser. Alle våre produkter tilfredsstiller internasjonale standarder og Polyflor er ledende innen miljø og bærekraftige gulv. Hovedområdene er helsevesen, utdanning, kontor- og butikklokaler. Polyflor Nordic er stolt over å levere kvalitetsprodukter i kombinasjon med spisskompetanse fra våre dyktige medarbeidere slik at ditt prosjekt får det gulvet det fortjener. 

Selskapets kontor, show-rom og lager er lokalisert på Kjelsås i Oslo. 

Polyflor Nordic NUF
Kjelsåsveien 168 B 0884 Oslo
Tlf: +47 23 00 84 00
E-post: firmapost@polyflor.no

Org.nr. 979 543 565 MVA

Menneskene i Polyflor Nordic

Vårt norske hovedkontor finner du i på Kjelsås i Oslo. Vi har representanter lokalisert i hele landet. 
Nedenfor kan du finne detaljer om alle våre ansatte i Norge.

Ta kontakt med den du ser kan løse ditt problem eller ring oss på +47 23 00 84 00.

Leverandør info

Er du leverandør til oss?

Vår fakturaadresse er: faktura@polyflor.no
Har du spørsmål til regnskapsavdelingen ring oss på
+47 23 00 84 00 eller send en e-post til regnskap@polyflor.no

Henrik Finne

KAM Prosjekter/Beskrivende+47 948 41 464 / henrik@polyflor.no

Henrik har overordnet landsdekkende ansvar for våre største prosjekter og alle våre spesifiserende kunder som arkitekter og interiørarkitekter. Etternavnet forteller oss at Henrik har både kunst og arkitektur i blodet. Henrik går også under navnet "verdens raskeste" og gir ofte deg både prøver og svar før du egentlig var klar over at du trengte det.

Hanne Jørgensen

Prosjektkonsulent+47 470 13 427 / hanne@polyflor.no

Hanne jobber med utgangspunkt i Oslo og Akershus med både håndverkskunder, arkitekter og eiendom. Hanne har jobbet med salg i en årrekke og har en stor lidenskap for kunst, design og foto. Hanne er en av våre fremste eksperter på Vorwerk tepper.

Lars Olafsen

Distriktssjef Oslo, Akershus, og Innlandet+47 906 57 280 / lars@polyflor.no

Lars jobber på det sentrale østlandet og har ansvar for noen av våre aller største håndverkskunder. Lars har lang fartstid i bransjen og er alltid på plass når du trenger han.

Kjell Kringberg

Distriktssjef Buskerud, Vestfold, Telemark og Agder+47 930 29 649 / kjell@polyflor.no

Med 35+ år i selskapet er Kjell vår "bauta". Kjell dekker regionen fra Bærum til Kristiansand og de aller fleste i vår bransje har hørt om Kjell. Ringer du Kjell så er saken løst.

Per Dagfinn Kristiansen

Distriktssjef Vestland Sør+47 954 57 675 / perdagfinn@polyflor.no

Per Dagfinn har over 10 års fartstid i Polyflor jobber daglig med beskrivende og utførende ledd fra Bergen til Stavanger. Med glimt i øyet er hans motto å alltid være best på oppfølging og service. I tillegg konkurrerer han med Henrik om tittelen "Verdens raskeste"

Jørgen Kvilekval

Distriktssjef Vestland nord+47 928 16 358 / jorgen@polyflor.no

Jørgen jobber med utgangspunkt fra Bergen og betjener vestlandet nordover til Ålesund. Mange kjenner Jørgen fra bransjen ettersom han nylig startet hos oss etter 18 år hos Beckers/Tikkurila i Bergen

Thomas Gulbrandsen

Distriktssjef Midt-Norge+47 916 56 551 / thomas@polyflor.no

Malermesteren fra Trøndelag. Thomas er en ekte gulvnerd og har flere sertifiseringer innen gulvfaget enn noen andre hos oss. Med lang bakgrunn som utførende malermester og gulvlegger kan du være trygg på å få svar på alle dine utfordringer og spørsmål.

Raymond Olsen

Distriktssjef Nord-Norge+47 917 18 747 / raymond@polyflor.no

Raymond har jobbet med gulv og tilbehør i mesteparten av sitt arbeidsliv. Han har utgangpunkt fra Harstad og dekker vår største og nordligste landsdel. Raymond har distrikt fra Saltfjellet til Kirkenes + Svalbard.

Henning Sahlgaard

KAM+47 906 99 194 / henning@polyflor.no

Med alltid godt humør og en særdeles smittende latter jobber Henning med våre kjedekunder. Han er vår spesialist innen designgulv (LVT) og har i tillegg distriktansvaret for våre kunder i Follo og Østfold.

Jan Åge Iversen

Teknisk sjef+47 916 94 617 / janage@polyflor.no

Vår "guru" og desidert beste gulvekspert. Jan Åge jobber med utgangspunkt fra Stavanger og reiser over hele landet til de som måtte trenge vår ytterste kompetanse i gulvfaget.

Rune Bjørnstad

Daglig leder+47 993 00 436 / rune@polyflor.no

En ekte blåruss med lang fartstid innen bransjen. Lever og ånder for fornøyde kunder og ansatte som trives på jobb.

Dette er oss på hovedkontoret:

Stine N. Steen

Kundekonsulent/Markedskoordinator+47 23 00 84 00 / stine@polyflor.no

Stine sitter på vårt salgskontor og er ofte den første du møter når du ringer til oss. I tillegg har Stine ansvaret for vår markedsføring.

Mohamed A. Mohamed

Kundekonsulent/Salgskoordinator+47 23 00 84 00 / mohamed@polyflor.no

Mohamed er vår nyeste ansatte og du treffer han på vårt salgskontor. Mohamed har et smittende godt humør og han gjør alltid sitt ytterste for at du skal få den aller beste service vi kan tilby.

Solveig Dahl Halvorsen

Regnskapsansvarlig+47 976 51 366 / solveig@polyflor.no

Solveig er pengesjefen i Polyflor og håndterer vårt regnskap fra A-Å. Med flere år bak seg fra salgskontoret kjenner Solveig de fleste av våre kunder og leverandører.

Merete Mundal Aarskog

Innkjøp og logistikksjef+47 408 56 882 / merete@polyflor.no

Med både en mastergrad og en MBA i sekken er Merete vår best utdannede og ikke minst mest strukturerte ansatte. Som Innkjøp og logistikksjef sørger hun for at alle kunder får varer levert på rett sted og til rett tid - hver gang.

Odd Erik Grøvo

Lagersjef, Lager+47 916 18 943 / odderik@polyflor.no

Sjefen over alle sjefer! Så lenge vi andre gjør som Odd Erik sider, så blir alt bra. Han håndterer hele vårt lager på Kjelsås og vil gjerne ha enda mer å gjøre!