Kontakt/Om oss

Polyflor Nordic er et heleid datterselskap av gulvprodusenten Polyflor Ltd som er basert i Manchester UK. Vi har et landsdekkende salgsapparat og en ledende posisjon i det Norske gulvmarkedet. Våre viktigste produktgrupper er homogene og heterogene gulv, sklihemmende gulv, LVT/designgulv, gummigulv og teppefliser. Alle våre produkter tilfredsstiller internasjonale standarder og Polyflor er ledende innen miljø og bærekraftige gulv. Hovedområdene er helsevesen, utdanning, kontor- og butikklokaler. Polyflor Nordic er stolt over å levere kvalitetsprodukter i kombinasjon med spisskompetanse fra våre dyktige medarbeidere slik at ditt prosjekt får det gulvet det fortjener. 

Selskapets kontor, show-rom og lager er lokalisert på Kjelsås i Oslo. 

Polyflor Nordic NUF
Kjelsåsveien 168 B 0884 Oslo
Tlf: +47 23 00 84 00
E-post: firmapost@polyflor.no

Org.nr. 979 543 565 MVA

Menneskene i Polyflor Nordic

Vårt norske hovedkontor finner du i på Kjelsås i Oslo. Vi har representanter lokalisert i hele landet. 
Nedenfor kan du finne detaljer om alle våre ansatte i Norge.

Ta kontakt med den du ser kan løse ditt problem eller ring oss på +47 23 00 84 00.

Leverandør info

Er du leverandør til oss?

Vår fakturaadresse er: faktura@polyflor.no
Har du spørsmål til regnskapsavdelingen ring oss på
+47 23 00 84 00 eller send en e-post til regnskap@polyflor.no

Per-Tore Meiholm

Head of Sales+47 908 55 989 / per-tore@polyflor.no

Per-Tore leder vårt salgsapparat og har ansvaret for at du som kunde skal få en god opplevelse når du handler med Polyflor.

Hanne Jørgensen

Prosjektkonsulent+47 470 13 427 / hanne@polyflor.no

Hanne jobber med utgangspunkt i Oslo og Akershus med både håndverkskunder, arkitekter og eiendom. Hanne har jobbet med salg i en årrekke og har en stor lidenskap for kunst, design og foto. Sammen med Per Dagfinn er Hanne en av våre fremste eksperter på Vorwerk og Object Carpet tepper.

Lars Olafsen

Distriktssjef Oslo, Akershus, og Innlandet+47 906 57 280 / lars@polyflor.no

Lars jobber på det sentrale østlandet og har ansvar for noen av våre aller største håndverkskunder. Lars har lang fartstid i bransjen og er alltid på plass når du trenger han.

Susanne Lofstad

Distriktssjef Sør +47 975 14 015 / susanne@polyflor.no

Susanne er fra Skien og har ekte lidenskap for interiørdesign, estetikk og funksjonell utforming. Hun er kjent for sin livlige personlighet og dedikasjon til å gi enestående service. Susanne ser alltid frem til å møte både nye og eksisterende kunder i Telemark, Vestfold, Buskerud og Agder.

Per Dagfinn Kristiansen

Distriktssjef Vestland Sør+47 954 57 675 / perdagfinn@polyflor.no

Per Dagfinn har over 16 års fartstid i Polyflor jobber daglig med beskrivende og utførende ledd fra Bergen til Stavanger. Med glimt i øyet er hans motto å alltid være best på oppfølging og service. Sammen med Hanne er Per Dagfinn vår ekspert på tepper fra Vorwerk og Object Carpet.

Jørgen Kvilekval

KAM prosjekt / Distriktssjef Vestland nord+47 928 16 358 / jorgen@polyflor.no

Jørgen jobber med utgangspunkt fra Bergen og betjener vestlandet nordover til Ålesund. Mange kjenner Jørgen fra bransjen etter 18 år hos Beckers/Tikkurila i Bergen.

Thomas Gulbrandsen

Distriktssjef Midt-Norge+47 916 56 551 / thomas@polyflor.no

Malermesteren fra Trøndelag. Thomas er en ekte gulvnerd og har flere sertifiseringer innen gulvfaget enn noen andre hos oss. Med lang bakgrunn som utførende malermester og gulvlegger kan du være trygg på å få svar på alle dine utfordringer og spørsmål.

Raymond Olsen

Distriktssjef Nord-Norge+47 917 18 747 / raymond@polyflor.no

Raymond har jobbet med gulv og tilbehør i mesteparten av sitt arbeidsliv. Han har utgangpunkt fra Harstad og dekker vår største og nordligste landsdel. Raymond har distrikt fra Saltfjellet til Kirkenes + Svalbard.

Henning Sahlgaard

KAM Retail+47 906 99 194 / henning@polyflor.no

Med godt humør og en særdeles smittende latter jobber Henning med våre kjedekunder, spesielt innenfor detaljhandel. Han er vår spesialist innen designgulv (LVT) og har i tillegg distriktansvaret for våre kunder i Follo og Østfold.

Jan Åge Iversen

Teknisk sjef Norden+47 916 94 617 / janage@polyflor.no

Vår "guru" og desidert beste gulvekspert. Jan Åge jobber med utgangspunkt fra Stavanger og reiser over hele landet til de som måtte trenge vår ytterste kompetanse i gulvfaget.

Rune Bjørnstad

Daglig leder Norden+47 993 00 436 / rune@polyflor.no

En ekte blåruss med lang fartstid innen bransjen. Lever og ånder for fornøyde kunder og ansatte som trives på jobb.

Dette er oss på hovedkontoret:

Stine N. Steen

Kundekonsulent/Markedskoordinator+47 23 00 84 00 / stine@polyflor.no

Stine har ansvaret for vår markedsføring og bistår i tillegg med support på salgskontoret.

Mohamed A. Mohamed

Kundekonsulent/Salgskoordinator+47 23 00 84 00 / mohamed@polyflor.no

"Mr. Mo" er ofte den første du møter når du ringer til oss. Mohamed har et smittende godt humør og han gjør alltid sitt ytterste for at du skal få den aller beste service vi kan tilby. Han er også ansvarlig for prøvelageret vårt på Kjelsås, og sender gledelig det du ønsker.

Ellen Østlie

Innesalg / Retail+47 23 00 84 00 / ellen@polyflor.no

Ellen er vår solstråle! Hun er alltid blid og hjelper deg gjerne når du ringer vårt salgskontor.

Solveig Dahl Halvorsen

Regnskapssjef+47 976 51 366 / solveig@polyflor.no

Solveig er pengesjefen i Polyflor og håndterer vårt regnskap fra A-Å. Med flere år bak seg fra salgskontoret kjenner Solveig de fleste av våre kunder og leverandører.

Merete Mundal Aarskog

Innkjøp og logistikksjef Norden+47 408 56 882 / merete@polyflor.no

Med både en mastergrad og en MBA i sekken er Merete vår best utdannede og ikke minst mest strukturerte ansatte. Som Innkjøp og logistikksjef sørger hun for at alle kunder får varer levert på rett sted og til rett tid - hver gang.

Odd Erik Grøvo

Lagersjef, Lager+47 916 18 943 / odderik@polyflor.no

Sjefen over alle sjefer! Så lenge vi andre gjør som Odd Erik sier, så blir alt bra. Han håndterer hele vårt lager på Kjelsås og vil gjerne ha enda mer å gjøre!