Besøk oss på Designers’ Saturday

10-12 september går Designers’ Saturday av stabelen, og etter langtekkelige perioder med hjemmekontor og digitale møter er vi mer enn klar for en skikkelig designfest i hovedstaden. Vi gleder oss, og kan nesten ikke vente til å møte gode bransjekolleger til en helg med faglig påfyll, inspirasjon og nye bekjentskap.

Ekstra mye gleder vi oss til å vise frem vår Artigo-utstilling, som er et resultat av CO-OP programmet og det kreative samarbeid vi har hatt med designstudentene, Juni Bunkholdt og Hannah Krikestuen, som begge studerer ved Arkitektur- og designhøgskolen i Oslo. Med god forståelse for oppgaven og temaet for årets Designers’ Saturday, har de designet et konsept som uten tvil er verdt et besøk under helgen, 10-12. september.

Foto: Hannah Kirkestuen
Designstudentene Hanna Kirkestuen og Juni Bunkholdt har tegnet og bygget alle elementer til utstillingen. Foto: Hannah Kirkestuen

Artigo gummigulv byr på endeløse designmuligheter

Farger er temaet for vår Artigo-utstilling, hvor vi ønsker å inspirere til å tenke nytt rundt den tradisjonelle gulvpaletten som ofte er representert i offentlige rom. Med over 100 fargenyanser å velge blant, byr gummigulvene fra Artigo på endeløse designmuligheter og anledning til å leke seg med farger i gulv.

 

Besøk vår DS-utstilling på det nye Nasjonalmuseet

Under helgen skal vi sørge for nok av faglig påfyll, konkurranse med mulighet til å vinne flotte premier, og ikke minst inspirerende og hyggelige møter. Du finner oss på det nye nasjonalmuseet, stoppested 12. Museet åpner ikke dørene for publikum før i 2022, så dette blir en unik mulighet til å oppleve deler av museet før den offisielle åpningen. Her er det lagt opp til et innholdsrikt program, med spennende foredrag i museets nye auditorium, konkurranser og utstillinger fra DS Academy-programmet i foajeen og inngangspartiet.

Her finner du påmeldingsinformasjon og registrerer deg som besøkende til Designers’ Saturday

Rekker du ikke å ta turen innom på fredag eller lørdag, har du en siste mulighet på søndagen, da blir det nemlig publikumsdag, hvor DS-utstillingene på Nasjonalmuseet er åpne for alle designinteresserte som vil ta turen.

Håper vi sees!

Les mer om våre Artigo gummigulv her