Minimer nedetid og sluttkostnad med FastLay Products

Minimer nedetid og sluttkostnad med FastLay Products

Polyflor Nordic lanserer en ny produktkategori, FastLay Products! Dette er produkter for deg som ønsker en hurtig leggeprosess som reduserer nedetid. Ved å renovere eksisterende gulv kan det fort oppstå situasjoner som vil forlenge monteringsprosessen. 

Det kan være koblet til at undergulvets kvaliteter krever en oppdatering, som fører med seg støy og støv i areal rundt. Slike problemstillinger oppdages gjerne ikke før påbegynt prosjekt, og gir derfor uforutsette kostnader og tidsaspekt. 

FastLay Products er en raskere vei til nytt gulv med en forutsigbar totalpris

FastLay er den perfekte løsningen for kommersielle næringsområder som er avhengig av å redusere nedetid. Invester i raske løsninger for å unngå en lang og kostbar renoveringsprosess.

Expona Simplay PUR

Expona Clic

Expona Puzzle

Teppefliser

 

Artigo LL

 


Unngå bearbeiding av undergulv

Forenkle renovering

Redusere tid

Redusere avfall

Redusere kostnader

Expona Simplay PUR

Når du velger gulv fra Expona Simplay kan du spare mye tid, både på forarbeid og installasjon. Gulvet kan nemlig monteres rett på de fleste underlag, som betyr at du sparer betydelig ressursbruk på forberedelse av undergulv. Kolleksjonen byr også på unike muligheter for materialkombinasjoner. Fordi Simplay har den perfekte høyden for å legges kant-i-kant med en hvilken som helst standard teppeflis, kan du kombinere materialene uten å bruke list.

Vil du vite mer? Klikk på bilde for å gå til produktsiden. Der kan du kan se nærmere designene fra Expona Simplay PUR. Ønsker du mer informasjon finner du vår kontaktinformasjon her. 

Expona Clic 19dB PUR

Med Expona Clic unngår du mye av det tidkrevende forarbeidet før montering. Clic leveres med et praktisk klikksystem og kan installeres rett på eksisterende gulv. Serien er med andre ord et godt alternativ når du har behov for rask fornying av gulvet, for eksempel i butikklokaler hvor man vil unngå mye nedetid.

Vil du vite mer? Klikk på bilde for å gå til produktsiden. Der kan du kan se nærmere på alle  designene fra Expona Clic PUR. Ønsker du mer informasjon finner du vår kontaktinformasjon her. 

Expona Puzzle

Expona Puzzle legges som brikker i et puslespill. Et integrert låsesystem kobler flisene sammen. Flisene monteres uten bruk av noen form for lim og kan gjennom Re:Use, vårt system for gjenbruk av gulv, tas opp og gjenbrukes. Samtidig blir undergulvet beskyttet og kan umiddelbart tas i bruk igjen.

Vil du vite mer? Klikk på bilde for å gå til produktsiden. Der kan du kan se nærmere på alle designene fra Expona Puzzle. Ønsker du mer informasjon finner du vår kontaktinformasjon her. 

Artigo LL

Artigo LL er et gummigulv i to ulike design som er beregnet for rask montering over eksisterende undergulv. Kayar har innslag av kokosfibre, og Uni er ensfarget. Gummi er kjent for god gangkomfort og sine akustiske egenskaper.

Vil du vite mer? Klikk på bilde for å gå til produktsiden. Der kan du kan se nærmere på alle designene fra Expona Puzzle. Ønsker du mer informasjon finner du vår kontaktinformasjon her. 

Teppefliser

For å skape en lun atmosfære eller ulike soner kan teppefliser legges i kombinasjon med Expona Simplay eller Artigo LL. Flisene er egnet for rask montering og tåler høy slitasje, og ved behov kan man enkelt bytte ut enkeltfliser. Vårt sortiment innenfor teppefliser er nærmest uendelig og vil kunne dekke de fleste krav innenfor funksjonalitet og eksklusivitet.

Vil du vite mer? Klikk på bilde for å gå til produktkategorien. Der finner du alle kolleksjoner i vårt sortiment. Ønsker du mer informasjon finner du vår kontaktinformasjon her. 

Utforsk våre kolleksjoner innenfor FastLay Products her