Utforsk 65 nye mønster og design fra Artigo Gummigulv

Artigo har lang tradisjon for å utvikle funksjonelle og vakre gummigulv som brukes i private og offentlige rom over hele verden. Nå kan du utforske 65 nye mønster og design fra relanseringen av Grain, Zeus og Lava:

Illustrasjonsbilder 
Artigo Grain, Zeus og Lava

Gummigulv for en nordisk estetikk 

De nye kolleksjonene har en nordisk og jordnær palett, med en base av naturlige farger som harmonerer godt med det skandinaviske interiørbilde. Kolleksjonenes myke nyanser i beige- og gråtoner gir et moderne og naturlig utrykk til de funksjonelle gummigulvene. Nå kommer disse i en utvidet skala av varme og kalde toner, som gjør dette til en allsidig kolleksjon som kan kombineres med nesten hva som helst.

Optimistiske farger

Artigo er også kjent for å gi plass til noen fargesterke design i hver kolleksjon, og disse er ingen unntak. Gummigulv har en unik evne til å gjengi rene fargenyanser og er et godt alternativ hvis du vil ha fargerike gulv som virkelig popper.  I de nye kolleksjonene til Grain og Zeus finner vi et utvalg friske elementærfarger – farger som virker oppløftende og symboliserer optimisme og lekenhet.

Designet for krevende miljøer

Gummigulv er vakre og funksjonelle gulv, laget for å tåle utrolig høy belastning. Derfor finner vi gummigulv i alt fra helse- og undervisningsbygg til flyplasser og andre miljøer som kreve ekstra mye av gulvet. Grunnen til at gummiulv er så slitesterke ligger i materialet – og særlig i overflaten. Artigo Grain har en PRO-overflate som gjør gulvet motstandsdyktig og samtidig bidrar til at gulvet kan rengjøres helt uten kjemikalier. Artigo Zeus og Lava har en preget overflate som gir en overlegen motstand mot riper og slitasje, uten å påvirke renholdet. Den bølgete overflaten er ikke bare praktisk, den er også et funksjonelt designelement som bryter opp lysrefleksjoner og gjør at gulvet får et mattere utseende.

 

Se alt fra Artigo Gummigulv her