Nå relanseres Expona Simplay i en helt ny kolleksjon høykvalitets gulvdesign med hele 40 ulike mønster og dekor.

I kolleksjonen finner du et mangfold av tidsriktige tredesign i nyanser fra lys til mørk eik – og alt imellom. Kolleksjonen inneholder også tradisjonsrike design, som «Westbury Oak Versailles» og «Bayside Oak Versailles». To nye design i mønsterparkett, med tydelig inspirasjon fra det ærverdige parkettgulvet i speilsalen i Versailles. Fargenyansene i Versailles-flisene er også tilgjengelig i stav-format, slik at de enkelt kan kombineres for å utforme soner og skape unike gulvdesign.

Et annet høydepunkt fra kolleksjonen er de nye terrazzo- og mikroterrazzodekorene, samtidig som den industrielle trenden med betongdesign fortsetter med uforminsket styrke. Totalt inneholder kolleksjonen 14 betong- og steindekorer med autentisk overflate og avfasede kanter.

Expona Simplay PUR :
2485 Canyon Oak 

Expona Simplay PUR:
2486 Westbury Oak Versailles 

Expona Simplay PUR:
2492 Dusk Micro Terrazzo

 

Expona Simplay PUR:
2495 Sterling Terrazzo

 

Enkel installering, endeløse kombinasjonsmuligheter

Når du velger gulv fra Expona Simplay kan du spare mye tid, både på forarbeid og installasjon. Gulvet kan nemlig monteres rett på de fleste underlag, som betyr at du sparer betydelig ressursbruk på forberedelse av undergulv.

Kolleksjonen byr også på noen unike muligheter for materialkombinasjoner. Fordi Expona Simplay har den perfekte høyden for å legges kant-i-kant med en hvilken som helst standard teppeflis, kan du kombinere materialene uten å bruke gulvlist. Det er praktisk når du har store lokaler hvor ulike soner har ulike krav til lydisolasjon. I et kontorbygg vil du for eksempel kunne installere Expona Simplay i korridorer og oppnå en sømløs overgang til teppefliser i et åpent kontorlandskap.

Expona Simplay relanseres i en helt ny kolleksjon høykvalitets gulvdesign med hele 40 ulike mønster og dekor.

Enestående komfort og bruksfordeler

Gulvet er ikke bare en viktig del av interiøret, det har også egenskaper som påvirker vår helse og trivsel. Se for eksempel for deg et butikklokale eller tannlegekontor hvor de ansatte står og jobber store deler av dagen. I nettopp disse lokalene vil gulvets mykhet og demping ha stor innvirkning for de som bruker det. EXPONA SIMPLAY er et mykt gulv som med fordel kan benyttes i lokaler hvor det kan bidra til helsemessige fordeler for de ansatte.

 

Et kommersielt gulv skal også tåle mye tråkk og slitasje, og likevel se pent ut selv etter mange års bruk. Derfor leveres EXPONA SIMPLAY med vårt beste slitesjikt på 0,7mm, som gjør at gulvet kan benyttes i de mest trafikkerte lokalene. De aller fleste setter også pris på at gulvet er lett å holde rent. EXPONA SIMPLAY har en glatt overflate som gjør det daglige renholdet til en kort prosess. Gulvet krever minimalt med vedlikehold – enkel rengjøring er alt som trengs.

Expona Simplay PUR

Vil du vite mer? Klikk på bilde for å gå til produktsiden. Der kan  du kan se nærmere på alle de nye designene fra Expona Simplay PUR. Ønsker du mer informasjon finner du vår kontaktinformasjon her. 

Expona Commercial PUR

Expona Simplay kan kombineres med matchende design fra Expona Commercial PUR. Klikk på bilde til venstre for å gå til kolleksjonen.