Artigo Silky matt (PRO2)

Artigo Kayar og Uni lanseres med ny, matt overflate

 

Den nye Silky Matt-overflaten representerer overgangen fra en høyglanset overflate til en matt finish, noe som har blitt ønsket velkommen av arkitekter og designere over hele verden. Den matte overflaten gir ikke bare et elegant og moderne utseende, den påvirker også måten fargene oppfattes på. Vi oppfordrer derfor alle som beskriver eller jobber med gummigulv til å gjenoppdage de kjente kolleksjonene, da farger og design kan oppleves annerledes med den matte finishen. Den forbedrede fargegjengivelsen byr også på spennende muligheter for kreative og innovative designkonsepter med farger i fokus – også på gulvene.

 

I tillegg til det estetiske løftet, har Silky Matt flere praktiske fordeler. Den er motstandsdyktig mot flekker og kjemikalier, gir økt beskyttelse mot riper, og gjør rengjøring og vedlikehold enklere enn noensinne. Den moderne og elegante overflaten reduserer lysrefleksjon og fremhever gulvets farge, samtidig som den minimerer synligheten av ujevnheter i underlaget.

Artigo Uni - demonstrasjon av lysrefleksjon i ny og gammel overflate
Artigo Kayar - demonstrasjon av lysrefleksjon i ny og gammel overflate

Silky Matt (PRO ²) er resultatet av omfattende forskning og innovasjon

Silky Matt består av en Dual Tech-overflate (UV + Laser) og er utviklet for å forbedre gulvets holdbarhet, estetikk og funksjonalitet:

  • Forbedret estetikk: Den matte overflaten gir gulvet et elegant og moderne utrykk
  • Forbedret holdbarhet: økt motstand mot slitasje og ripebestandighet, sikrer at gulvet holder seg godt, selv under krevende forhold.
  • Forbedret funksjonalitet: Den nye overflaten krever minimalt med vedlikehold og er enkel å rengjøre – ideell for offentligmiljø som skoler og sykehus.

 

Gjenoppdag kolleksjonene

Se bilder av kolleksjonene med den nye silkematte overflaten ved å klikke på lenkene under.

Les mer om våre Artigo gummigulv her