OBJECT CARPET – Nytt teppebrand i Norge

OBJECT CARPET er en tysk teppeprodusent kjent for kompromissløs kvalitet, kombinert med unike design. La deg inspirere av de mange designmulighetene og skap rom som både er estetiske og funksjonelle, med tepper som er laget for å vare.

OBJECT CARPET utvikler og produserer innovative tepper med fokus på design, bærekraft og helse. Sortimentet inneholder over 100 standardkvaliteter fordelt på mer enn 1500 design og farger. All produksjon foregår i Tyskland på hypermoderne, bærekraftige fabrikker. Blant de mange kolleksjonene finner du høykvalitetsprodukter for et hvert prosjekt, enten det er offentlige rom, kontorer eller boligprosjekter. Det brede utvalget byr på uante designmuligheter og rom for å skape unike og inspirerende miljøer.  

OBJECT CARPET x Ippolito Fleitz Group

Den nyeste kolleksjonen til OBJECT CARPET, er resultatet av et kreativt samarbeid med den anerkjente arkitektgruppen, Ippolito Fleitz Group. Kolleksjonen inneholder et kaleidoskop av farger og strukturer og ikke minst, uendelige kombinasjonsalternativer.

Fra uttrykksfulle farger til myke naturtoner, gjenspeiler denne kolleksjonen gleden i mangfoldet av strukturer, overflater og farger. Serien består av 111 design, hvor alle er tilgjengelig på rull, som akustiske fliser eller avpassede tepper.

Bidrar til sunne og gode innemiljøer

Teppene produsert av OBJECT CARPET er utviklet for å sikre sunne innemiljøer, som er trygge og gode å oppholde seg i.

Teppene har en positiv innvirkning på luftkvaliteten, fordi de bidrar til å binde fint støv og reduserer mengden svevestøv med mer enn 50%. Teppene er også helt fri for PVC og bitumen, og inneholder ingen elementer som kan ha negativ påvirkning for helsen.

Produsert med resirkulerte materialer

På fabrikken i Tyskland jobber de langsiktig med bærekraft og sirkulær utvikling, og produserer i dag 75% av alle produktene med 100% resirkulerte materialer. ECONYL® -garnet som benyttes i produksjon, stammer i hovedsak fra gamle fiskegarn som gjenvinnes og omdannes til helt nye, slitesterke tekstiler. Sammenlignet med konvensjonelt garn reduserer produksjonen av ECONYL® vannforbruket med 15% – og klimagassutslippene med opptil 80%.

Polyflor er stolt partner av OBJECT CARPET i Norge. Med lanseringen kan Polyflor nå tilby hele sortimentet av vegg-til-vegg tepper, teppefliser og tilpassede tepper til prosjektmarkedet.

Klikk her for å utforske videre, finne inspirasjon og se alle kolleksjonene. 

Ta kontakt med oss for en nærmere presentasjon, prøvemateriell eller generell informasjon. Vi hører gjerne fra deg. 

Previous slide
Next slide