Palettone – sporty og kreativ gulvløsning

Livesport er et tsjekkisk teknologiselskap med hovedkontor i Aspira Business Center, Praha.  Selskapet er kjent for sitt FlashScore-produkt som gir umiddelbare sportsresultater, live kommentarer og videoer fra mer enn 35 ulike sportsgrener. 

Sport er en grunnleggende del av deres virksomhet og det ønsket de å vise i sine nye kontorer. De engasjerte arkitektene i Studio Reaktor, som leverte et kreativt og funksjonelt konsept, med en sporty vibe som matcher selskapet. Livesport ønsket også at lokalet skulle fremme fleksibelt arbeid, i det nye kontoret er det tilrettelagt med soner for arbeid både i grupper og selvstendig. De har også installert flere telefon-boder, hvor man kan ta  telefonsamtaler i hyggelige omgivelser.

 

Løpebane gjennom kontoret

For å få frem den sporty identiteten til selskapet har arkitektene hentet inspirasjon fra friidretten. Ved hjelp av Palettone PUR kolleksjonen har de designet en fargerik løpebane som strekker seg gjennom hele kontoret. Dette morsomme, men likevel profesjonelle designet har bidratt til å skape et engasjerende miljø som uten tvil vil forbedre arbeidskvaliteten og kreativiteten blant teamet som bruker det. I tillegg til løpebanen har de også et stadion med sitteplasser, og soner med kunstgress hvor det er naturlig å samles til teamarbeid.

Design:

8629 – Regency Room        
8634 – Heritage Hall          
8649 – Sapphire Star 
8618 – English Garden
8633 – Cayenne Heat 
8617 – Sunshine Meadow 
8607 – Dove Tail 
8631 – Heather Honey 
8630 – New Dawn 

En palett med 50 nyanser

Palettones rike palett med 50 nyanser ble den ideelle løsningen for dette prosjektet, hvor fargevalg var avgjørende. Det unike gulvdesignet består av ni komplementære nyanser, kuttet med presisjon for å gjenskape formen til en løpebane. I tillegg til de visuelle egenskapene er Palettone et homogent vinylgulv som tåler å ligge i lokaler med mye trafikk. Gulvet har en forsterket overflate av polyuretan som forenkler vedlikeholdet og gjør at gulvet holder seg flott i lang tid.

 

Et bærekraftig valg

Livesport tok et bærekraftig valg da de valgte Palettone til sine kontorer. Palettone oppnår BRE A + klassifisering og er sertifisert som ‘Utmerket’ under BES 6001, ansvarlig innkjøpsstandard. Palettone er 100% resirkulerbar ved endt levetid, og kan gjenvinnes mange ganger.

Se flere referanseprosjekter på vår prosjektside