Vi vokser og trenger tre nye medarbeidere

Polyflor Nordic er et heleid datterselskap av gulvprodusenten Polyflor Ltd som er basert i Manchester UK. Vi har et landsdekkende salgsapparat og en ledende posisjon i det norske prosjektmarkedet for gulv. Våre viktigste produktgrupper er homogene og heterogene gulv, sklihemmende gulv, LVT / designgulv, gummigulv og teppefliser. Alle våre produkter tilfredsstiller internasjonale standarder og Polyflor er ledende innen miljøvennlige gulv. Hovedområdene er helsevesen, utdanning, kontor- og butikklokaler.

Polyflor Nordic er stolt over å levere bærekraftige kvalitetsprodukter i kombinasjon med spisskompetanse fra våre dyktige medarbeidere slik at ditt prosjekt får det gulvet det fortjener. Vi er kjent for å være best på levering og vårt hovedkontor og lager er lokalisert på Kjelsås i Oslo.

HEAD OF SALES

Nyopprettet stilling. Som vår nye Head of Sales har du ansvaret for hele vårt salgsapparat og du en del av ledergruppen. Stillingen rapporterer til Daglig leder. Vi søker etter deg som brenner for å utvikle salgsapparatet, har en operativ coachende lederstil og ikke minst kjennskap to B2B markedet, byggebransjen og produkt- og prosjektsalg.

Her søker du på stillingen som head of sales

INNESELGER / PROSJEKTKOORDINATOR

Nyopprettet stilling. Som vår nye inneselger/prosjektkoordinator blir du bindeleddet og koordinatoren i organisasjonen. Stillingen inngår i vårt salgskontor-team og du elsker å ha mange baller i luften i koordinering med alle våre prosjekter og ikke minst oppfølging, og «hunting» av potensielle kunder. Du elsker å snakke med kunder, forstår produktsalg og kjenner til B2B markedet.

Her søker du på stillingen som inneselger / prosjektkoordinator

DISTRIKTSSJEF SØR

Vår nåværende distriktssjef går av med pensjon etter å ha representert Polyflor i 39 år og vi søker hans erstatter. Distriktet er Akershus, Buskerud, Vestfold og Telemark samt Agder. Som distriktssjef har du ansvaret for alle våre kunder i distriktet og arbeidet består av oppsøkende virksomhet av både beskrivende og utførende ledd. Stillingen rapporterer til Head of Sales. Det er en fordel med erfaring fra byggebransjen, gjerne innen malings- og gulvfaget.

Her søker du på stillingen som distriktssjef sør

Mer informasjon finner du ved å klikke på lenken til den aktuelle stillingen. Rekrutteringsprosessen foregår i samarbeid med Skagerak Consulting AS, og søknader behandles fortløpende. 

Aktuelle nyheter