Nå oppdaterer vi vår mest solgte LVT-kolleksjon med 16 nye trenddekor

Expona Commercial relanseres nå med flere nye design, spesielt tilpasset dagens trender og bruksområder. Favoritter og populære design fra serien blir med videre i den nye kolleksjonen, i tillegg til 16 nye design som åpner for enda mer kreativitet og lekenhet i utforming av offentlig rom og næringslokaler.

 

Blant de nye designene er LVT i terrazzo-dekor en etterlengtet nykommer. Terrazzo er sterkt representert i interiørbildet og er helt klart en trend som er kommet for å bli. Med sitt klassiske og tidløse uttrykk er dette et gulv som gjør seg godt i de fleste interiører. Nå kan du få Expona Commercial i seks unike terrazzo-dekorer, i et helt nytt storflisformat på 1219 x 609mm – et praktisk og lettstelt alternativ til de prosjektene som krever litt ekstra av gulvet. Velg blant ulike nyanser i klassisk terrazzo, eller gå for microterrazzo for et mer dempet og minimalistisk uttrykk.

De nye Terrazzo-dekorene har et allsidig design som like gjerne kan benyttes til kontor og Retail, som kantine.

 

Inspirerende design og sofistikert funksjonalitet

Et annet høydepunkt fra kolleksjonen er dekorene i klassisk mønsterparkett, kombinert med abstrakte varianter som gir utspring til nye og inspirerende design. Mønsterparkett er både trendriktig og tidløst, og gir et elegant preg, ikke bare til hjemmet, men også til kontorer og butikklokaler. Med de nye mønstergulvene fra Expona Commercial kan du skape mønsterparkett- looken, med slitesterkt og lettstelt LVT som tåler det meste. En absolutt favoritt blant de abstrakte designene er «Cottage Oak Fusion» som vi allerede har installert i vårt nyoppussede kontor og showroom. 

Med de nye mønsterdekorene fra Expona Commercial kan du skape et klassisk uttrykk, også i lokaler som krever mye av gulvet.

 

Kvalitet fra mer enn 20 år med innovasjon

Over mer enn 20 år i markedet har Expona Commercial-kolleksjonen gjort seg bemerket som det ideelle designgulvet for profesjonelle installasjoner i næringsbygg. Foruten designfordeler, er perfeksjonert teknisk kvalitet et avgjørende argument for å velge LVT til kommersielle prosjekter. Expona Commercial leveres med det populære 0,55 millimeter topplaget og en svært motstandsdyktig PUR-overflatebehandling, som sørger for at overflaten forblir vakker.

Kolleksjonen inneholder totalt 80 dekorer inkludert de eksklusive nyutviklingene. Her vil du finne alt du trenger for å forme unike konsepter med gjennomtenkt interiør og gulvdesign.  

 

Klikk her for å utforske nyhetene og resten av kolleksjonen