Nyhet fra EnCore Rigid Loc

Klikkvinyl i naturtro betong og steindesign

Nå lanseres en ny kolleksjon som gir enda flere designmuligheter ved bruk av klikkvinyl. Kolleksjonen består av åtte nye design som inngår i den populære serien med klikkvinyl fra EnCore Rigid Loc. Her finner du design i realistiske replikasjoner av betong- og steinmaterialer som vil skape en tidløs base i ethvert interiør. Designene har en autentisk overflate med en subtil metallisk effekt som gjenskaper den naturlige lysrefleksjonen i materialer som skifer og antrasitt.

Blant de nye designene er det stor variasjon i nyansene. Fra lys betong til mørk antrasitt finner du garantert et design som passer, uansett hvilket uttrykk du ønsker å gå for. Kolleksjonen har et avlangt flisformat på 30,48 x 60,96 cm som gir et moderne preg, og leveres med en integrert akustikkbakside som demper trinnlyd med opptil 19dB. EnCore Rigid Loc har også en forsterket overfalte som gjør at gulvet krever generelt lite vedlikehold og omsorg, samtidig som det er solid nok til å tåle skikkelig hard bruk.

EnCore Rigid Loc er et solid gulv som like gjerne kan benyttes til kontor og Retail, som private hjem.

 

Nytt format – samme praktiske klikksystem

De nye designene leveres med et praktisk klikksystem og kan installeres rett på eksisterende gulv. Med EnCore Rigid Loc unngår du derfor mye av det tidkrevende forarbeidet før montering. Serien er med andre ord et godt alternativ når du har behov for rask fornying av gulvet, for eksempel i butikklokaler hvor man vil unngå mye nedetid. Flisene har den samme låsmekanisme som øvrige design i serien og kan kombineres med staver i tre-design for å skape soner i interiøret.  

Her kan du utforske videre, se produktbilder og bestille vareprøver av dine favoritter fra den nye kolleksjonen.