Vinylgulv til bad og våtrom

Frisk opp baderommet med våtromsbelegg i trendriktige design og farger

Med lanseringen lagerfører vi nå våre bestselgere og kan tilby markedets raskeste levering til små og store oppussingsprosjekter over hele landet. Den nye kolleksjonen består av håndplukkede design fra Expona Flow og Bloc seriene. Her finner du innslag av betong, abstrakte design og trendfarger i ensfarget vinyl, med andre ord, en allsidig kolleksjon som er klar til å innta både klassiske og moderne hjem og arbeidsplasser.

Kvalitet, design og funksjonalitet

Expona Flow og Bloc produseres med en forsterket overflate av polyuretan. Med PUR-overflaten blir rengjøringen enda enklere, perfekt til bad og våtrom. Seriene leveres med 0,7mm slitesjikt, for en smidigere montering og ikke minst enklere sveising av skjøter. Kvaliteten og det høye slitesjiktet gir deg et gulv som vil vare lenge, tåler meget høy slitasje og passer like godt på private våtrom som i kommersielle områder med mye trafikk.

Illustrasjonsbilder 
Expona Flow og Bloc PUR

Et sikkert valg til baderommet

Kolleksjonen er 100 % vanntett og oppfyller kravene til våtrom. Vinylbelegg til våtrom er blant de sikreste på markedet, fordi gulvet i seg selv fungerer som en membran. Ved å inspisere gulvets overflate, kan man oppdage lekkasjer før det oppstår kostbare fukt og vannskader. Det kan enkelt utføres en vakuumtest av alle skjøter for å sikre at gulvet er 100% tett til enhver tid. Vi har oppdatert vår leggeanvisning og hensyntar nå viktige momenter som du bør være klar over ved montering i våtrom.

De utvalgte designene

Expona Flow er en serie på hele 50 design, men vi har funnet frem syv sikre vinner til baderommet, kjøkkenet, vaskerommet eller i det rommet du ønsker. Her finner du blant annet naturtro betong-design i tre ulike nyanser, perfekt for et nordisk interiør. Designene i Expona Flow har fargeavstemte mønstre som tilfører dybde og et naturlig spill i gulvene.

De utvalgte designene fra Bloc PUR vil garantert ta seg godt ut på badet. Bloc er en unik serie med ensfargede design for de som ønsker et moderne og minimalistisk uttrykk. Til våtromskolleksjonen har vi plukket ut dempede jordfarger som passer godt inn i dagens trendbilde. Vi har også inkludert et utvalg gråtoner som mange ønsker seg til bad og noen kontrastfarger for de fargeglade.

Til kolleksjonen

Se alle designene og finn din favoritt